FR US

Стани доброволец

„Врата на Надеждата” търси доброволци като представители за САЩ и Канада, които да разпространяват служението ни в църкви, младежки групи, курсове за изучаване на Библията и в други места чрез използването на слайдове и видео презентации. Заплаща се възнаграждение на хонорар.

Имаме нужда от доброволци в следните категории:

Глобално приятелство

Желаете ли да промените нещо в света, без да напускате дома си?

Във „Врата на Надеждата” съществува вълнуващо ново служение, наречено „Глобално приятелство”. Търсим хора, които биха желали да станат приятели чрез писма с хора от обществени групи, до които Благата вест все още не е достигнала.

Изградете приятелство на доверието и на разбирателството, което ще стане мост за споделяне на вярата Ви в Христос с Вашия нов приятел. Окуражаващите Ви имейли могат да имат изключително важно значение за някого, който ще намери спасение и покой в Бога.

За повече информация, моля свържете се с нас на info@dohi.org.

Мисионер на краткосрочно служение

Албания: служение сред бездомни деца и семейства в нужда, посещение и укрепване на новите църковни общини.

България: доставяне на хуманитарна помощ и проповядване на Благата вест сред сираци, болни, затворници и цигани; посещение и укрепване на новите църковни общини.

Хърватия: служение в летен младежки лагер.

Румъния: доставяне на хуманитарна помощ и служение в летен младежки лагер, в дом за бездомни деца, в сиропиталище и в църкви.

Украйна: доставяне на хуманитарна помощ и служение сред болни деца и сред студенти в Киев, сред бездомни деца в района на Донецк, а също сред сираци и затвор за непълнолетни в Лвов.

Разходите за път на мисионерите на краткосрочно служение трябва да се покрият изцяло от желаещите да вземат участие в служението в чужбина. Но ползата и благословението, което ще получите, далеч надхвърлят жертвата, която правите. Окажете влияние върху живота на хора от Източна Европа! Присъединете се още сега към мисионерското пътешествие на „Врата на Надеждата”, което променя живота на хората!

Доброволна помощ в офиса

Лос Анджелис, щат Калифорния: необходима ни е помощ в офиса от хора, които владеят текстови редактори (Microsoft Word/Corel, Word Perfect) и със счетоводни бази от данни.

Ванкувър, Британска Колумбия, Канада: необходима ни е помощ в офиса с владеене на текстови редактори (Microsoft Word/Corel, Word Perfect).

Линден, щат Вашингтон: необходима ни е помощ в офиса.

Друга помощ

Понякога имаме нужда от доброволец, който да събира, сортира, опакова и изпраща хуманитарна помощ за Източна Европа.

За повече информация относно която и да е работа като доброволец, моля свържете се с нас на info@dohi.org.